ران مرغ خوشمزه: 15 راز از کدبانوهای نی نی سایت!
ران مرغ یکی از محبوبترین قسمتهای مرغ است، هم به خاطر بافت نرم و آبدارش و هم به دلیل قیمت مناسب. اما چطور میتوانیم ران مرغ را به یک غذای فوقالعاده خوشمزه تبدیل کنیم؟ در این پست، به سراغ تجربیات کاربران نی نی سایت رفتیم تا بهترین نکات و ترفندها برای پخت ران مرغ خوشمزه را برای شما جمعآوری کنیم.
در نی نی سایت، کاربران نکات بسیار کاربردی و جذابی را در مورد پخت ران مرغ مطرح کرده اند که در این پست میخواهیم 15 مورد از بهترین و کارآمدترین آنها را با شما به اشتراک بگذاریم:
- ✅
مرینت جادویی:
خواباندن ران مرغ در مخلوط ماست، پیاز رنده شده، سیر، آبلیمو، زعفران و ادویههای دلخواه به مدت حداقل 2 ساعت، طعم و بافت بینظیری به آن میبخشد. - ✅
پوست ترد:
برای داشتن پوستی ترد و طلایی، قبل از پخت ران مرغ را با دستمال کاغذی خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید. - ✅
ادویه کاری:
اضافه کردن ادویه کاری به مرینت یا سس ران مرغ، عطر و طعمی شرقی و دلچسب به آن میبخشد. - ✅
سس انار:
سس انار یک چاشنی فوقالعاده برای ران مرغ است. طعم ترش و شیرین آن، ترکیبی بینظیر ایجاد میکند. - ✅
پخت در فر:
پخت ران مرغ در فر با حرارت ملایم و زمان طولانی، باعث میشود گوشت آن نرم و آبدار باقی بماند. - ✅
ته دیگ سیب زمینی:
ران مرغ را روی ته دیگ سیب زمینی بگذارید تا طعم بینظیری پیدا کند. - ✅
بهرهگیری از سبزیجات معطر:
اضافه کردن سبزیجات معطر مانند رزماری، آویشن و جعفری به سس یا هنگام پخت، عطر و طعم ران مرغ را دوچندان میکند. - ✅
بخارپز کردن:
قبل از سرخ کردن، ران مرغ را کمی بخارپز کنید تا مغزپخت شود و زمان سرخ کردن کمتری نیاز داشته باشد. - ✅
کره و سیر:
در اواخر پخت، تکههای کره و سیر را روی ران مرغ بگذارید تا آب شوند و طعم بینظیری به آن ببخشند. - ✅
فلفل دلمه ای:
اضافه کردن فلفل دلمه ای رنگی به سس ران مرغ، علاوه بر طعم، زیبایی بصری غذا را نیز افزایش میدهد. - ✅
سرکه بالزامیک:
اضافه کردن کمی سرکه بالزامیک به سس ران مرغ، طعم ترش و شیرینی دلپذیری ایجاد میکند. - ✅
عسل:
عسل یک جایگزین عالی برای شکر در سس ران مرغ است و طعم خاصی به آن میبخشد. - ✅
آب پرتقال:
بهرهگیری از آب پرتقال به عنوان بخشی از سس یا مرینت، باعث نرم شدن بافت گوشت مرغ میشود. - ✅
زعفران دم کرده:
برای داشتن رنگ و عطر بینظیر، حتما از زعفران دم کرده در تهیه ران مرغ استفاده کنید. - ✅
شعله کم:
پخت ران مرغ با شعله کم، راز یک غذای خوشمزه و مغزپخت است.

نوش جان!
ران مرغ خوشمزه: خلاصه تجربیات نی نی سایتیها!
1. رازِ تردیِ پوست: روغن داغ و پوست خشک!
یکی از رایجترین پیشنهادات نی نی سایتیها برای داشتن ران مرغ با پوست ترد، بهرهگیری از روغن داغ فراوان در ابتدای سرخ کردن و خشک کردن کامل پوست مرغ قبل از پخت است.میگفتند با دستمال کاغذی حسابی آب مرغ رو بگیرید.بعضیها هم پیشنهاد میدادند قبل از سرخ کردن، پوست مرغ رو با برس، روغن بمالید تا همهجاش یکدست بشه.یه نکته دیگه هم این بود که تاکید داشتن ماهیتابه نباید خیلی شلوغ بشه و ران مرغها باید جا داشته باشن.از روغن زیتون هم میشه استفاده کرد اما روغنی که نقطه دود بالایی داشته باشه بهتره.
خانومی میگفت نیم ساعت مرغ رو بزارید توی آب نمک، بعد بشورید و خشک کنید، اینجوری ترد میشه!موقع خرید دقت کنید ران مرغ تازه باشه، ران مونده پوستش اون تردی رو نخواهد داشت.
بعضی ها هم گفتن کمی آرد سوخاری قبل از سرخ کردن به پوست مرغ بزنید، خیلی ترد میشه.
2. ادویه جادویی: پاپریکا و پودر سیر فراموش نشه!
اغلب نی نی سایتیها معتقد بودند بهرهگیری از ادویههای مناسب، طعم ران مرغ رو دگرگون میکنه. پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و فلفل سیاه از پرطرفدارترین ادویهها بودند. یکی از کاربرها میگفت مقدار کمی پودر کاری هم به مرغ یه طعم خاص میده. پیشنهاد یه خانم دیگه هم این بود که یه کوچولو دارچین به ادویه ها اضافه بشه، میگفت طعمش عالی میشه. یه نفر هم میگفت پودر لیمو عمانی بزنید، بعد سرخ کنید، خیلی خوشمزه میشه. میگفتن حتماً قبل از پخت مرغ رو با ادویه ها ماساژ بدید تا طعمشون خوب جذب بشه. بعضی ها میگفتن از ادویه های آماده مخصوص مرغ استفاده کنید که ترکیبات خوبی دارن. یادتون نره نمک رو به اندازه بزنید، اگه کم باشه بی مزه میشه و اگه زیاد باشه شور میشه.
3. پخت کامل: شعله ملایم و صبر!
نی نی سایتیها تاکید داشتند برای پخت کامل ران مرغ، باید از شعله ملایم استفاده کرد و با حوصله مرغ رو سرخ کرد. پخت سریع با شعله زیاد باعث میشه مرغ مغزپخت نشه و فقط پوستش سرخ بشه. بعضی ها میگفتن اول با شعله بالا سرخ کنید تا رنگ بگیره، بعد شعله رو کم کنید تا مغزپخت بشه. یه خانم میگفت در تابه رو بذارید تا مرغ با بخار خودش هم بپزه و نرم بشه. پیشنهاد یه نفر هم این بود که هر از گاهی مرغ رو زیر و رو کنید تا همه طرفش یکدست پخته بشه. میگفتن اگه دیدید داره میسوزه، یه کم آب جوش به تابه اضافه کنید. بعضی ها هم میگفتن از تابه های نچسب استفاده کنید تا مرغ به ته تابه نچسبه و نسوزه. برای اینکه مطمئن بشید مرغ پخته، با چاقو یه برش کوچیک بزنید و ببینید داخلش خام نیست.
4. مرینیت جادویی: ماست و زعفران معجزه میکنند!
مرینیت کردن ران مرغ قبل از پخت، یکی دیگه از ترفندهای محبوب نی نی سایتیها بود. ماست، آبلیمو، زعفران، پیاز و ادویهها از جمله مواد تشکیل دهنده مرینیتهای پیشنهادی بودند. یه نفر میگفت ماست باعث میشه مرغ نرم و آبدار بشه. یه خانم دیگه میگفت زعفران به مرغ یه رنگ و طعم عالی میده. پیشنهاد یه نفر هم این بود که پیاز رو رنده کنید تا طعمش بهتر به خورد مرغ بره. میگفتن حداقل 2 ساعت مرغ رو در مواد مرینیت بخوابونید، هر چی بیشتر بهتر. بعضی ها هم میگفتن از سس سویا هم میتونید در مرینیت استفاده کنید. برای اینکه طعم مرغ بهتر بشه، میتونید یه حبه سیر هم در مرینیت رنده کنید.
5. سس مخصوص: طعمدهندههای بینظیر!
برخی از نی نی سایتیها برای طعمدار کردن بیشتر ران مرغ، از سسهای مخصوص استفاده میکردند. سس باربیکیو، سس خردل، سس سیر و سس فلفل از جمله سسهای محبوب بودند. یه نفر میگفت سس باربیکیو طعم دودی و خوشمزهای به مرغ میده. یه خانم دیگه میگفت سس خردل طعم تند و تیزی به مرغ میده. پیشنهاد یه نفر هم این بود که سس سیر رو با ماست و جعفری مخلوط کنید و روی مرغ بریزید. میگفتن در اواخر پخت، سس رو به مرغ اضافه کنید تا نسوزه. بعضی ها هم میگفتن میتونید سس رو به عنوان چاشنی همراه با مرغ سرو کنید. میتونید خودتون هم سس درست کنید، اینجوری طعمش مطابق با ذائقه تون میشه.
6. پخت در فر: روشی سالمتر و خوشمزهتر!
پخت ران مرغ در فر، یکی دیگه از روشهای پیشنهادی نی نی سایتیها بود که معتقد بودند این روش، سالمتر و خوشمزهتره و نیاز به روغن کمتری داره. یه نفر میگفت فر رو از قبل گرم کنید تا مرغ سریعتر بپزه. یه خانم دیگه میگفت مرغ رو روی توری فر بذارید تا از همه طرف بپزه. پیشنهاد یه نفر هم این بود که زیر توری یه سینی بذارید تا روغن مرغ داخل اون بریزه و فرتون کثیف نشه. میگفتن هر از گاهی مرغ رو با برس، روغن بزنید تا خشک نشه. بعضی ها هم میگفتن میتونید سبزیجات هم کنار مرغ در فر بپزید. دمای فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
7. بهرهگیری از پیاز: طعمدهنده و نرمکننده!
نی نی سایتیها معتقد بودند پیاز نه تنها طعم خوبی به ران مرغ میده، بلکه باعث نرم شدن بافت گوشت هم میشه. بهرهگیری از پیاز خرد شده یا پیاز رنده شده در هنگام پخت مرغ بسیار توصیه شده بود. یه نفر میگفت پیاز رو حلقه حلقه کنید و زیر مرغ بچینید. یه خانم دیگه میگفت پیاز رنده شده رو با ادویه ها مخلوط کنید و به مرغ بزنید. پیشنهاد یه نفر هم این بود که پیاز رو درشت خرد کنید و کنار مرغ تفت بدید. میگفتن پیاز باعث میشه مرغ آبدارتر بشه. بعضی ها هم میگفتن از پیاز داغ هم میتونید در کنار مرغ استفاده کنید. پیاز قرمز و پیاز سفید هر دو برای پخت مرغ مناسب هستند.
8. سیر: عطر و طعم بینظیر!
سیر یکی دیگه از طعمدهندههای محبوب بین نی نی سایتیها بود که معتقد بودند عطر و طعم بینظیری به ران مرغ میده. بهرهگیری از سیر رنده شده، سیر له شده یا سیر درسته در هنگام پخت مرغ بسیار توصیه شده بود. یه نفر میگفت سیر رو رنده کنید و با روغن تفت بدید. یه خانم دیگه میگفت سیر رو له کنید و با ادویه ها مخلوط کنید و به مرغ بزنید. پیشنهاد یه نفر هم این بود که سیر رو درسته کنار مرغ بپزید. میگفتن سیر باعث میشه مرغ خوش عطرتر بشه. بعضی ها هم میگفتن از پودر سیر هم میتونید استفاده کنید. سیر خاصیت آنتی بیوتیکی داره و برای سلامتی هم مفیده.
9. آبلیمو: چاشنی ترش و خوشمزه!
آبلیمو به عنوان یک چاشنی ترش و خوشمزه، بین نی نی سایتیها برای طعمدار کردن ران مرغ بسیار محبوب بود. آبلیمو علاوه بر طعم، باعث لطیف شدن بافت گوشت مرغ هم میشه. یه نفر میگفت آبلیمو رو با ادویه ها مخلوط کنید و به مرغ بزنید. یه خانم دیگه میگفت آبلیمو رو در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید. پیشنهاد یه نفر هم این بود که از آب نارنج به جای آبلیمو استفاده کنید. میگفتن آبلیمو باعث میشه مرغ خوش طعم تر بشه. بعضی ها هم میگفتن از آبلیمو تازه استفاده کنید، نه آبلیمو صنعتی. آبلیمو سرشار از ویتامین C هست.
10. فلفل دلمهای: طعم و رنگ زیبا!
فلفل دلمهای به عنوان یک سبزی خوش طعم و رنگ، بین نی نی سایتیها برای پخت ران مرغ بسیار مورد توجه بود. فلفل دلمهای طعم و عطر خوبی به مرغ میده و ظاهر غذا رو هم زیباتر میکنه. یه نفر میگفت فلفل دلمه ای رو خرد کنید و با پیاز و مرغ تفت بدید. یه خانم دیگه میگفت فلفل دلمه ای رو درسته کنار مرغ در فر بپزید. پیشنهاد یه نفر هم این بود که از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید. میگفتن فلفل دلمه ای باعث میشه مرغ خوش عطر تر بشه. بعضی ها هم میگفتن از پودر فلفل دلمه ای هم میتونید استفاده کنید. فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان هست.
11. زردچوبه: رنگ و طعم اصیل ایرانی!
زردچوبه به عنوان یک ادویه اصیل ایرانی، بین نی نی سایتیها برای طعمدار کردن ران مرغ بسیار محبوب بود. زردچوبه علاوه بر طعم، رنگ زیبایی هم به مرغ میده. یه نفر میگفت زردچوبه رو با روغن تفت بدید تا عطرش آزاد بشه. یه خانم دیگه میگفت زردچوبه رو با ادویه ها مخلوط کنید و به مرغ بزنید. پیشنهاد یه نفر هم این بود که از زردچوبه باکیفیت استفاده کنید. میگفتن زردچوبه خاصیت ضد التهابی داره. بعضی ها هم میگفتن زیاده روی در مصرف زردچوبه باعث تلخ شدن غذا میشه. زردچوبه یکی از اصلی ترین ادویه ها در غذاهای ایرانی است.
12. زنجبیل: طعم تند و گرم!
زنجبیل به عنوان یک ادویه تند و گرم، بین نی نی سایتیها برای طعمدار کردن ران مرغ بسیار مورد استفاده قرار میگرفت. زنجبیل علاوه بر طعم، خواص زیادی هم برای سلامتی داره. یه نفر میگفت زنجبیل رو رنده کنید و با ادویه ها مخلوط کنید و به مرغ بزنید. یه خانم دیگه میگفت زنجبیل رو خرد کنید و با پیاز و مرغ تفت بدید. پیشنهاد یه نفر هم این بود که از پودر زنجبیل هم میتونید استفاده کنید. میگفتن زنجبیل باعث میشه مرغ خوش عطر تر بشه. بعضی ها هم میگفتن زنجبیل برای درمان سرماخوردگی مفیده. زنجبیل طعم تند و خاصی به غذا میده.
13. سبزیجات معطر: عطر و طعم بهاری!
بهرهگیری از سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز و شوید، بین نی نی سایتیها برای طعمدار کردن ران مرغ بسیار رایج بود. این سبزیجات عطر و طعم دلپذیری به مرغ میدهند. یه نفر میگفت سبزیجات رو خرد کنید و در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید. یه خانم دیگه میگفت سبزیجات رو با روغن تفت بدید و به عنوان سس روی مرغ بریزید. پیشنهاد یه نفر هم این بود که از سبزیجات خشک هم میتونید استفاده کنید. میگفتن سبزیجات باعث میشه مرغ خوش عطر تر بشه. بعضی ها هم میگفتن از سبزیجات تازه استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشه. سبزیجات سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
14. ماست چکیده: نرمی و طعم لذیذ!
ماست چکیده به عنوان یک ماده نرمکننده و طعمدهنده، بین نی نی سایتیها برای مرینیت کردن ران مرغ بسیار محبوب بود. ماست چکیده باعث میشه مرغ نرم و آبدار بشه. یه نفر میگفت ماست چکیده رو با ادویه ها مخلوط کنید و به مرغ بزنید. یه خانم دیگه میگفت حداقل 2 ساعت مرغ رو در مواد مرینیت بخوابونید. پیشنهاد یه نفر هم این بود که از ماست پرچرب استفاده کنید. میگفتن ماست باعث میشه مرغ خوش طعم تر بشه. بعضی ها هم میگفتن از ماست یونانی هم میتونید استفاده کنید. ماست سرشار از کلسیم و پروتئین هست.
15. زعفران دمکرده: رنگ و عطر بینظیر ایرانی!
زعفران دمکرده به عنوان یک ادویه گرانبها و خوش عطر، بین نی نی سایتیها برای طعمدار کردن ران مرغ بسیار مورد توجه بود. زعفران رنگ و عطر بینظیری به مرغ میده و ظاهر غذا رو بسیار اشتهاآور میکنه. یه نفر میگفت زعفران رو با آب جوش دم کنید و به مرغ اضافه کنید. یه خانم دیگه میگفت زعفران رو با ماست و ادویه ها مخلوط کنید و به مرغ بزنید. پیشنهاد یه نفر هم این بود که از زعفران باکیفیت استفاده کنید. میگفتن زعفران باعث میشه مرغ خوش رنگ و لعاب تر بشه. بعضی ها هم میگفتن زعفران رو در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید تا عطرش حفظ بشه. زعفران یکی از گرانترین ادویه های جهان است.






